LelleBelle


Romantische seksfilm over de 19-jarige violiste Belle, die met vallen en opstaan leert genieten van seks, muziek en uiteindelijk de liefde. “LelleBelle is een film over en mét seks”.

De 19-jarige violiste Belle woont in een boerendorp. Iedereen om haar heen lijkt geobsedeerd door seks: haar vriendje, haar zus en vooral haar moeder. Belle is alleen geïnteresseerd in haar vioolspel. Het is haar diepste wens om te studeren aan het conservatorium, maar haar passieloze speltechniek zit haar in de weg. Toch neemt ze het besluit om haar geboortedorp te verlaten en om – tegen het advies van de vioolleraar in – haar droom na te jagen.

In de stad wordt Belle tot haar verbazing geconfronteerd met haar eigen seksuele verlangens. Als Belle er achter komt dat zij een overgevoelig oorlelletje heeft dat haar in opperste staat van extase brengt, komt de vurige muzikant in haar naar boven. Belle begrijpt dat ze zonder seksuele opwinding nooit door de audities zal komen en begint doelgericht aan een erotische ontdekkingsreis en stort zichzelf in een avontuur vol lust, seks en liefde.

BNN – zaterdag 11 september 2010

Kijk LelleBelle terug via NPO Start

Meer informatie


Duur 85 minuten
Genre Speelfilm, Telefilm
Jaar 2010
Omroep BNNVARA
Producent Pupkin
Scenario Jacqueline Epskamp, Tamara Monzon
Regie Mischa Kamp
Acteurs Anna Raadsveld, Benja Bruijning, Charlie Chan Dagelet, Isis Cabolet, Joost Bolt, Renée Fokker, Roscoe Leijen, Tom Jansen, Tom van Landuyt