Telefilms 2016 feestelijk in première

Maandag 18 april beleefden de zes nieuwe Telefilms een spetterende première in de Hilversumse Vue-bioscoop. De groene NPO-loper was feestelijk uitgerold om de circa 900 gasten te ontvangen. Een flink aantal fotografen en cameraploegen stond klaar om interviews af te nemen materiaal te schieten. Veel cast en crew en onder de overige genodigden onder andere de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes en locoburgemeester A. Koning van Edam-Volendam. 

 

Lees verder

Een dampende avond in VUE lanceert 6 nieuwe NPO 3- films

Zo'n beetje heel bekend acterend Nederland en zijn lieve moeder was aanwezig op de première-avond van de nieuwe Nederlandse NPO 3-films. In liefst zes zalen werden tegelijkertijd zes films voor het eerst vertoond, terwijl de makers en acteurs in de zaal het eindresultaat konden bewonderen. Voorzien van een hapje en drankje natuurlijk

Lees verder

Eerste selectie Telefilms 2018 bekend

Dit voorjaar zijn de eerste 12 voorstellen voor de Telefilms van 2018 geselecteerd. Het genre is dit keer de romantische komedie. 

Deze keer gaat het om Telefilms met als doelgroep NPO 3-kijkers tussen 20-34 jaar. De verhalen moeten eigentijds, prikkelend, verrassend en/of spannend zijn, met uitgewerkte en aansprekende karakters in een sterk verteld verhaal, zich afspelend in het nu. 

De volgende twaalf projecten zijn door de eerste selectie gekomen, na beoordeling van in totaal 74 inzendingen. In het najaar van 2016 zal worden besloten welke 6 films het vervolgtraject ingaan.

   

 

Lees verder